Mijn naam is Frank Murmans, geboren in 1971 en ik werk vanuit praktijk EFFECT. Effect, omdat de begeleiding of training ook effect beoogt. Ik voer opdrachten uit voor zowel particulieren, organisaties en de 7 Midden-Limburgse gemeenten (contracten CJG en WO). 

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de zorgsector waar ik binnen verscheidene werkvelden ervaring heb opgedaan in o.a. verstandelijk gehandicaptenzorg (Activiteitenbegeleider), volwassen psychiatrie (Rehabilitatie begeleider), TBS kliniek (Sociotherapeut) en gecombineerde kliniek jeugdzorg en psychiatrie (Groepsleider open en gesloten afdelingen, ambulante gezinswerker).

Naast de reguliere werkzaamheden waarin ik veel ervaringen heb opgedaan en die ik nu inzet tijdens de begeleidingen, heb ik mij gespecialiseerd in (agressie) gedragregulatie. Voor het leren reguleren van het niet wenselijk gedrag heb ik in de loop der jaren een unieke methode ontwikkeld (de GRT-methode).

Werken met EFFECT betekent:

Echt weten met wie je te maken hebt, persoonlijk contact, korte lijnen, niet van het kastje naar de muur worden gestuurd, praktijk gericht werken.

SKJ
Kwaliteitsregister Jeugd
(Registratienummer 110017076)

Vraag hier de beleidsverklaring op.

volg mij op social media

Neem voor meer informatie contact op.