verstillen

vertragen

verdiepen

Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching. De natuur is als het ware een spiegel en helpt bij allerlei mogelijke coachvragen. Door de rust en stilte in de natuur maak je beter contact met je lichaam. Je komt uit je hoofd en je maakt weer verbinding met je hart en gevoel.

Met natuurcoaching kom je ook echt in beweging. Je wisselt wandelen en stilstaan af. Door wat je tegen komt in de natuur, kom je tot de kern van je coachvraag. Wat betekent die omgevallen boom voor je? Of het pad waarop je staat, de vogels die je hoort en ziet? Allerlei momenten die je helpen bij jouw proces en waardoor je inzichten krijgt. Natuurcoaching is een fijne manier van coaching bij spanningen en hoge werkdruk.

Met individuele coaching gaan we aan de slag met jouw persoonlijke coachvraag. Het gaat om het totaal plaatje in jouw leven. Namelijk je leven, je werk, relaties en de verhouding tussen deze aspecten.

waar coach ik je mee?

Een greep van de vraagstukken waarbij ik kan ondersteunen zijn:

E

Hoe krijg ik weer plezier in mijn leven of mijn werk?

E

Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?

E

Is dit nu alles? Wat wil ik nu eigenlijk in mijn leven?

E

Hoe kan ik positiever over mezelf gaan denken?

E

Hoe kan ik omgaan met de constante stroom van zelfkritiek?

E

Hoe kan ik beter omgaan met mijn emoties
(boosheid, frustratie, verdriet, etc.)?

E

Wat wil ik nu met mijn baan?

E

Hoe kan ik mijn werk en mijn privéleven beter combineren?

E

Ik heb veel last van spanning en stress, wat kan ik daaraan doen?

praktische informatie

Een sessie vindt plaats in de ochtend of de middag en duurt 2,5 á 3 uur per keer.
Ervaring leert dat je binnen 4 sessies goed op weg bent.
De tijd tussen de sessies spreken we individueel af.

De locatie (het bos) spreken we vooraf af.

methodiek

Instrumenten die gebruikt kunnen worden zijn:

E

Krachtdieren

E

Medicijnwiel

E

ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

E

Edelstenen

Neem voor meer informatie contact op.